Word ambassadeur

Vindt u ook dat elk kind recht heeft op een rookvrije start? Wilt u collega's stimuleren om zich ook in te zetten voor dit onderwerp? Word dan ook ambassadeur, en help samen met uw collega’s mee aan een rookvrije start!

Wat doet een ambassadeur?

  • U zet zich binnen de eigen organisatie en de aanwezige samenwerkingsverbanden in voor een rookvrije start.
  • U stimuleert en motiveert uw collega’s.
  • U stimuleert (keten)samenwerking op dit onderwerp.
  • U informeert collega’s over nieuwe ontwikkelingen. 
  • U bent aanspreekpunt op dit onderwerp. Uw naam en beroepsgroep worden op een landkaart op deze website vermeld (nog in ontwikkeling).
  • U heeft toegang tot landelijke congressen en scholingen voor ambassadeurs.

Wat krijgt u als ambassadeur?

De Taskforce ondersteunt ambassadeurs met:

Schrijf u hier in als ambassadeur!

Mijn gegevens

indien van toepassing

Adres

Als ambassadeur krijgt u informatie en (gratis) materialen toegestuurd. Hiervoor hebben we uw (adres)gegevens nodig. Inschrijven betekent tevens dat u toestemming verleent voor het vermelden van uw naam en functie op de landkaart (nog in ontwikkeling) en om benaderd te worden door de Taskforce Rookvrije Start, uitsluitend met het doel om uw werkzaamheden als ambassadeur goed te kunnen verrichten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt in relatie tot de Taskforce Rookvrije Start.

Bent u werkzaam binnen een VSV?

U kunt een team samenstellen uit de verschillende geledingen binnen uw VSV. Met dit team werkt u het zorgpad roken in de zwangerschap voor uw VSV verder uit. Ook zorgt u er met dit team voor dat uw VSV geïnformeerd blijft over eigen en landelijke ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief