Ambassadeursbijeenkomsten

JGZ-ambassadeursbijeenkomst 19 april

Op 19 april organiseren AJN, V&VN en het Trimbos-instituut een bijeenkomst voor alle ambassadeurs Rookvrije Start die werkzaam zijn binnen de JGZ.

Doel bijeenkomst
Het doel van de bijeenkomst is om met elkaar als ambassadeurs tot een gerichte aanpak te komen bij de implementatie van het vernieuwde programma Rookvrij Opgroeien voor de JGZ. Vragen die hierbij centraal staan zijn: wat is belangrijk bij de implementatie van Rookvrij Opgroeien? Hoe geeft u invulling aan uw rol als JGZ-ambassadeur Rookvrije Start? Hoe pakken andere ambassadeurs dit aan? Ook krijgt u een update van de landelijke ontwikkelingen, zoals materialen voor de JGZ die in ontwikkeling zijn en de eerste resultaten van het JGZ-onderzoek dat binnenkort gepubliceerd wordt. Zo kunt u meedenken en straks uw collega’s goed informeren.

Programma
Bekijk hier het hele programma. Lees ook alvast de profielschets van de JGZ-ambassadeur en het JGZ-standpunt Stop Rookschade!

Aanmelden?
Bent u nog geen ambassadeur? Meld u dan nu aan en denk op 19 april met ons mee over de implementatie van rookvrij opgroeien. Wilt u bij de JGZ-ambassadeursbijeenkomst aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar rookvrijestart@trimbos.nl

Conferentie 4 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober vond de Ambassadeursconferentie Rookvrije Start plaats. Het was een inspirerende en leerzame dag!

Via de website www.aanmelder.nl/rookvrijestart kunt u de presentaties van de sprekers downloaden.

Klik hier voor het soundbiteverslag van de conferentie op 4 oktober 2017.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief